Konsulentydelser og produktudvikling

Verden har brug for meget mere vegansk øko-mad end Vegetarzan kan følge med til at lave, og potentialet i vores opskrifter er langt større end hvad vi selv kan udfolde. Derfor tilbyder vi vores assistance til at inspirere til-, produktudvikle-, og implementere velsmagende plantebaserede løsninger. Vi tilbyder vores konsulentydelser indenfor alt fra industri, til storkøkkener til virksomheds inspirationsarrangementer, til foredrag, og interaktive workshops. 

Engangsarrangementer

Vi tilbyder vores assistance for 1.097kr/t (ex. moms), halv pris for kørselstid, og alle kørselsomkostninger og ingrediensomkostninger viderefaktureres. Påregn at vi bruger ca. samme tid på forberedelse som vi bruger på tilstedeværelse. Dette inkluderer forberedelse af smagsprøver samt evt. oplæg.

Abonnér på vores support til grøn køkkenomstilling

Vi laver faktisk ikke andet end at udvikle og forbedre vegansk øko-mad. Vil jeres virksomhed eller organisation helt tæt på i samarbejdet med os, og altid have adgang til vores nyeste viden, vores bedste recepter og ubegrænset telefonsupport, så kan I abonnere på vores ekspertise til grøn omstilling. Med i abonnementet får I:

– Gratis implementeringsbesøg ved opstart.
– Herefter ét månedligt køkkenbesøg, hvor vi sammen implementerer en ny ret designet til at imødekomme jeres ønsker.
– Assistance til konvertering af jeres eksisterende opskrifter til bæredygtige, plantebaserede alternativer.
– Assistance til beregning af reduktion i klimabelastning af omlagte opskrifter.
– Løbende adgang til Vegetarzans opskrifter (én valgfri opskrift om måneden).
– Halv pris på supplerende engangsarrangementer.

Alt dette får jeres virksomhed eller organisation for kun 997 EUR pr måned (ex. moms). For mindre køkkener eller grupper af køkkener kan der aftales rabatordninger. Vi tilbyder også vores service i udlandet, dog med tillæg for transport ved besøg og evt. kombination af besøg hvis I bor langt fra os – en del af den grønne omstilling er jo også at begrænse rejseaktivitet. 

Vi giver tilfredshedsgaranti – så sikre er vi på vores viden, vores koncept og vores recepter!

Ring NU til Morten på (+45) 42 48 00 24 og lad os få en snak om hvordan vi kan assistere netop din virksomhed i den grønne omstilling. Telefonen er altid åben for sådanne henvendelser – også lørdag aften eller søndag formiddag. Den grønne omstilling kræver nemlig handling – hver dag.

2022 Vegetarzan ApS (CVR 43233637)
Spis dig sund!