Levering

Levering

Landsdækkende levering (excl. ikke-brofaste øer) hver tirsdag før kl 17 (bestil senest søndag før midnat). Fri fragt på køb over 599kr.

Vores frostvarer leveres i termokasse med fragtfirmaet Xpressen direkte til din hjemmeadresse. Det er ikke muligt at få pakken leveret til en pakkeboks. Hvis du er ikke hjemme til at modtage din pakke, skriv da venligst (under bestillingen i kommentarfeltet) hvor pakken må stilles ved leveringsadressen. Hvis du ikke skriver noget, så antager vi, at pakken må stilles ved din fordør.

Hvis du ikke er hjemme og bor du en låst opgang, skriv da gerne en dørkode, så vi kan stille pakken ved din lejlighedsdør. Hvis det ikke kan lade sig gøre, prøver chaufføren selvfølgelig altid at ringe på dørtelefonen hos naboerne, og ellers giver chaufføren dig et kald via det telefonnummer som du har oplyst under bestillingen.

Hvis der er udfordringer med en bil / rute, vil der blive sendt en forsinkelsesmail til dig.

Alle Xpressens chauffører og vognmænd er fødevaregodkendte, så de ved hvordan pakkerne skal håndteres.

Via deres track and trace-system kan du spore din pakke: https://portal.xpressen.dk/track-trace/.

Se Xpressen.dk smiley her

Hvad koster levering?

Levering er gratis ved bestillinger over 599kr. For køb under 599kr koster leveringen 99kr.

Du kan gratis hente din bestilling hos Vegetarzan Horsens (Grønnegade 7, 8700 Horsens) mandag til søndag indenfor spisestedets åbningstider (se dem nederst på denne side).

Spørgsmål til din bestilling kan sendes til info@vegetarzan.dk. Ring alternativt til os på (+45) 42 48 21 21.

Retur og reklamation

Da vores varer er fødevarer kan vi ikke tilbyde at tage dem retur. Såfremt du ikke er 100% tilfreds med din leverance fra os, beder vi dig om hurtigst muligt at kontakte os på info@vegetarzan.dk så vi sammen kan finde en god løsning for dig. Vegetarzan er skabt for din skyld, og kun med henblik på gode oplevelser.