Levering

Levering

Levering i Danmark:

Landsdækkende levering (eksl. ikke-brofaste øer) hver tirsdag før kl 17 (bestil senest søndag før midnat). Altid fri fragt på køb over 999kr.

Vores frostvarer leveres som udgangspunkt med Xpressen direkt til din hjemmeadresse.

Det er ikke muligt at få pakken leveret til en pakkeboks, da vi ønsker at levere direkte til din hjemmeadresse og dermed kan sætte varerne direkte ind i dit køleskab eller din fryser. Hvis du er ikke hjemme til at modtage din pakke, skriv venligst hvor pakken skal placeres ved leveringsadressen. Hvis du ønsker vi stiller forsendelsen ved hoveddøren, garagen eller ved bilen, så vil chaufførerne gøre deres bedste for at opfylde din ønske.

Vi fortrækker selvfølgelig at modtageren af forsendelse er hjemme, til at tage imod forsendelsen. Hvis du ikke er hjemme, og bor du en låst opgang, ønsker vi en dørkode. Hvis det ikke kan lade sig gøre, prøver chaufføren selvfølgelig altid at ringe på dørtelefonen, hos naboerne, ellers giver chaufføren dig et kald via det oplyste tlf. nr.

Hvis der er udfordringer med en bil / rute, vil der blive sendt en forsinkelsesmail rundt til dig.

Alle Xpressens chauffører og vognmænd er selvfølgelig fødevaregodkendte, så de ved hvordan pakkerne skal håndteres.

Via deres track and trace, kan du spore din pakke https://portal.xpressen.dk/track-trace/.

Se Xpressen.dk smiley her

Hvad koster levering?

Levering koster 79kr og du skal bestille minimum 599kr. 
Gratis levering ved bestilling over 999kr.

Du kan også hente din ordre hos Vegetarzan Horsens (Grønnegade 7, 8700 Horsens) mandag til søndag i restaurantens åbningstider, hvor du samtidigt kan lade dig inspirere af vores anretninger.

Spørgsmål til din bestilling kan sendes til info@vegetarzan.dk. Ring alternativt til os på (+45) 42 48 21 21.


Retur
Da vores varer er fødevarer kan vi ikke tilbyde at tage dem retur igen.

Reklamation

Såfremt du ikke er 100% tilfreds med din leverence fra os, beder vi dig om hurtigst muligt at kontakte os på info@vegetarzan.dk så vi sammen kan finde en god løsning. Vi brænder for, at du skal have en god oplevelse med Vegetarzan’s produkter!